La meva motxilla

La meva motxilla
La meva motxilla

martes, 1 de mayo de 2012

Plans de millora en l'etapa 0-3




Espai menut. "Una escola que et fa sentir (quasi) com a casa"





"Ummm. Olora tan bé que, a pesar d’haver desdejunat, em sonen els budells. I només són les nou i mitjana del matí. És la cuina de L’Escoleta de l’UJI, on Belinda i Fina preparen menjar casolà per als nens i nenes des dels 4 mesos fins als 3 anys que tenen ací el seu primer contacte amb l’escola. I l’elecció no és gens fàcil perquè per als pares és la primera vegada que van a deixar als seus fills en un entorn que no és el familiar." 


Amb la presentació de l'escoleta, ja fa ganes de formar-hi part.


 
    Després de dues hores intentant trobar en la xarxa algun pla de millora en l’etapa 0-3 i apunt de donar-me per vençuda després de mirar, remirar i canviar el nom o la frase de recerca, he topat amb la pàgina espai menut on incloïen una secció amb un títol molt suggerent i que convida a quedar-se, a mirar i a gaudir. 

“Una escola que et fa sentir (quasi) com a casa”.  

    He estat apunt de no incloure-la dins el pla de millora perquè no ho ens en si. Una vegada me l’he mirat be, m’he adonat que més que un pla de millora, era una presentació de l’escoleta i el que aquesta pot oferir als infants i a les famílies. Encara i així, l’he volgut deixar per la seva presentació, ja que, convida a quedar-se.

    Es tracta d’una escoleta valenciana que ofereix la possibilitat de trobar en les seves parets un ambient que es sembli el més possible al familiar, encara que sent conscients que la família, és la família i, dóna a aquesta una funció primordial en la seva escola. Convida a les famílies a compartir les diferents activitats i tenir una participació activa.  
 
    La pàgina espai menut, manté informada a les famílies de Castelló i la comarca de les diferents activitats i projectes en les que poden participar tant els pares i mares com els infants.

No hay comentarios:

Publicar un comentario